torsdag 4. desember 2014

Fra gårsdagens nedtur til dagens opptur.

Shoppingresultat etter
tannlegebesøk.

Koppen er premie til meg selv
.
Gårsdagen var som jeg fortalte ikke spesielt god når det gjelder medisinering og bløderbehandling.

Dagen i dag var mye bedre. Jeg har fremdeles et digert blåmerke inni albuen etter medisineringshelvetet mitt i går, men det gjør faktisk ikke noe særlig vondt. Bra. Og joda, jeg var hos tannlegen som jeg fortalte at jeg skulle, og resultatet var null hull. Jeg kan sikkert bli bedre med tannpuss, men det sto i alle fall bra til.

Før og etter tannbehandling gikk jeg litt rundt og tittet litt i butikker. Var blant annet på apoteket og handlet tannskyllemiddel i anledning ærendet mitt. Jeg pleier å se over beholdningen av tannbørste, tannkrem og så videre når jeg skal til tannlegen. Veldig greit å ha en enkel huskeregel. Godt tips til deg også forresten; Snakker man tenner, så snakker man tenner. Greit å oppdatere beholdningen i samme slengen. Og ja, koppen er premie til meg selv, for at jeg har vært flink jente, hehe. Litt må man kunne unne seg når man fortjener det!

Siden jeg hadde tatt transfusjon i går i stedet for i dag sa jeg i fra til tannlegen, just in case  liksom, men jeg fikk ikke noen problemer etter tannlegebesøket utover det normale.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei du! Fin julekopp, det er så trivelig med et varmt krus nå i mørketiden! Jeg hellr innpå av varm drikke året rundt, men det blir nok mer variert i kruset nå på vinteren. Og så fint å komme seg til tannlegen, det gir litt god samvittighet det? For min del blir ofte sånne ærender utsatt - takk for påminnelsen!

    SvarSlett
  2. He he ja, liker i grunnen ikke så godt å gå til tannlegen, men å få høre at det står bra til med tennene mine, det kan jeg like :-) Og jeg slipper å tenke på at jeg skulle ha vært der, jeg blir innkalt automatisk to ganger i året. Før sommerferien og før jul :-) Men jeg kan selvsagt ta kontakt og forskyve timen etc. om jeg har tannproblemer i mellomtiden. Vil generelt anbefale å ikke utsette sånt, i allefall ikke om man har vondt i tennene...

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?