torsdag 22. september 2016

Vil dette gå etter planen, tro?

Kjære leser!

Planene for helgen ja. Her har det blitt flyttet på både det ene og det andre. Min opprinnelige plan for morgendagen, var at jeg skulle en tur til frisøren. Punktum. Det var helt til en av mine venninner ringte og ville møte meg, vi avtalte derfor å spise lunsj på kjøpesenteret, der også frisøren er. Enkelt og greit, god plan. Men siden min frisørtime var omtrent midt på dagen ble vi enige om at jeg skulle forsøke å flytte den til litt tidligere på dagen, hvis det er mulig.

De store endringene på tidsplanen hos frisøren fikk jeg ikke til, men jeg greide i alle fall å fremskynde den en halvtime. Det hjelper det også, tenkte jeg.

Plutselig kom det visst noe i veien, for min venninne ringte tilbake og kunne ikke møte meg på dagtid likevel, men kunne godt tenke seg å treffes om kvelden, hvis jeg hadde mulighet? Dessuten ville venninne nummer to gjerne være med. Jeg er ikke helt god til beins akkurat nå, så jeg har ikke så veldig lyst på noen bytur og traske gatelangs. Jeg sa derfor at de kan jo komme hjem til meg. Det måtte ringes flere ganger frem og tilbake mellom oss tre for å lage nye avtaler. Endelig var alt i boks. I hvertfall i et par minutter, inntil jeg ble oppringt av et fremmed telefonnummer. Jeg rakk ikke å ta telefonen akkurat da, dessuten er jeg litt skeptisk til fremmede telefonnumre.

Jeg fant ut at jeg skulle google det telefonnummeret, og det var nok bra, for det viste seg å være frisøren min, fra et telefonnummer jeg ikke hadde lagret. Jeg ringte tilbake, og frisøren ville gjerne endre litt på timeavtalen min. Det var heldigvis ikke de største endringene, for nå vet jeg ikke om jeg orker mer frem og tilbake, he he. Frisørtimen ble flyttet til litt senere, dermed var jeg omtrent tilbake til den opprinnelige frisørtimeplanen. Ja ja... Sov godt - og ikke flere endringer, takk ;-)

Spent på morgendagen - om den vil gå etter den eksisterende planen...



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei på en søndag! Ja her var det mye endringer, sånn pleier jeg å få litt hetta av, ofte er det greiest å ikke forandre avtaler i det hele tatt :) Men noen ganger bare må man justere litt, så klart. Håper helgen gikk etter planen sånn etter hvert :)

    SvarSlett
  2. Hei! He he, ja endringer av avtaler kan bli til mye rart. Men det gikk til slutt bra denne gangen altså. Har lagt ut ny bloggpost om det nå. Fortsatt fin kveld!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)