fredag 4. mars 2016

Vårgardiner og førpåskeblomst.

Koselig med påskeblomst!
Litt tidlig påske på
kjøkkenet mitt.
Kjære leser!

I går ble vårgardinene hengt opp på kjøkkenet mitt. Ja, for det var da så fint og vårlig, tenkte jeg for et par dager siden, og bestemte meg for at de skulle opp. Men da alt var klart til å henge dem opp, lavet selvsagt snøen ned igjen. Nå som det har vært så vårlig en stund, men så skiftende kan det altså være. Et tidligere styremedlem i ULFF sa det ganske godt på Facebook; "Når det er vinter er det vår, og når det er vår er det vinter."


Apropos skribentforeningen, så er det stort sett oppdateringer på nettsiden de siste to dagene har gått med til. Jeg hadde familiebesøk noen timer i går da, og det var da mamma var her at vårgardinene ble hengt opp. Hun hadde forresten med en liten påskeblomst, og nå som blomstene har sprunget ut, setter jeg inn et bilde her.


Vi høres!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er glad i vinteren, jeg, og selv om jeg også er glad i vår og sommer, gjør det ikke så mye om det er snø i hele mars for min del. Hyggelig med lett påske nå. Jeg pynter ikke så mye, og har i alle fall ikke egene påskegardiner, men det er jo litt kjekt med noen sånne årstidstradisjoner - noen sånne har jeg jo :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for svar. Jo, jeg kalte det visst vårgardiner, men de er jo ikke bare for påsken da, men hele sommerhalvåret. Har noen andre til jul/vinter. De er røde og hvite, men det er ikke nisser eller julepynt på dem, heldigvis så jeg kan ha dem oppe hele vinteren :-) Synes det er hyggelig å kunne bytte litt på og skape variasjon, spesielt når man er mye hjemme, som jeg ofte er. Jeg pynter ellers litt til påske, men har ikke startet ordentlig på det ennå, fant ut at det kanskje var en smule tidlig. Men gardinene var det fint å få opp nå.

    SvarSlett
  3. Mars skal være ustabil, han er jo oppkalt etter en krigsgud. Nå daler det vakker snø utenfor og jeg har måket snø. :)

    Koselig med blomster.

    Ha en finfin søndag.

    SvarSlett
  4. Hei Fivrelden! Ja, sant det at det skal være litt ustabilt vær i mars, du har rett i det. Det er koselig med snø også, men jeg vil nok aller helst ha den i de virkelige vintermånedene. Fortsatt fin søndag :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget?