søndag 11. oktober 2015

Blomsterglede og inspirasjon.

Kjære leser!

Litt tidligere i dag gikk turen til Plantasjen avdeling Koteng. Grunnen var at jeg ville ta med meg en blomst da jeg skulle på middagsbesøk til familie i ettermiddag. Og kanskje finne en blomst til meg selv også?

Jeg hadde også sett på nettsidene at Plantasjen har medlemskort med medlemstilbud, og tenkte at det må jo jeg ha, jeg som bor like ved den avdelingen til Plantasjen som sies å være en av de fineste! 

Registrerte meg på nettet i går kveld, og fikk tilsendt et medlemskort som jeg printet ut. Tenkte at det kunne være morsomt å se hva dette var for noe. Jeg trodde at hvert kjøp skulle bli registrert, men sånn var det jo ikke. Det er kun spesialtilbud man kan bruke medlemskortet på. Så det kan jo bli interessant da, får nok snart noen tilbud tilsendt på mail.


Det som er litt artig og utrolig flott på akkurat denne avdelingen til Plantasjen, er at de har en hel vegg med fuglebur, fylt med undulater, papegøyer og andre stuefugler. I tillegg til at de har andre dyr i bur også rundt i lokalet. Og jeg kunne jo ikke dy meg da, måtte ta bilde til bloggen av noen undulater. Ikke verdens beste resultat akkurat, men det får gå. Jeg hadde som jeg kanskje har fortalt alltid undulater før i tiden, inntil jeg ble veldig allergisk. Men å besøke dem er kjempekoselig, og det er så godt å høre litt fuglekvitring fra stuefugl innimellom! Nostalgisk og inspirerende!


Og jo da, det var veldig koselig i familielag også, og de likte blomsten! Til middag var det fårikål og til dessert kaken Verdens beste (Og det er den også.)

Jeg har forresten sett at jeg har fått inn en tilbakemelding på en tidligere bloggpost som ikke er blitt godkjent hos meg. Det er fordi jeg følte at den ikke passet helt inn og ble litt for privat. Håper at dette er i orden... Og at alle har det bra :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Hyggelig med blomster iblant! Jeg er ikke medlem hos Plantasjen, det er nok heller ikke så aktuelt nå på sparebluss, men liker veldig godt å besøke hagesentrene likevel. Og selv om pengene ikke sitter like løst som før, hender det at jeg kjøper meg noen rimelige blomster :) Ha en fin mandag!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for tilbakemelding! Jeg har egentlig ikke vært en så hyppig gjest på slike sentre selv heller, men tenkte at det kunne jeg kanskje gjøre noe med når jeg har det så nær. Det kan jo være greit å benytte nærmiljøet litt også :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)