mandag 18. august 2014

Snart med i bok?

Jaja, da fikk jeg som du sikkert så, plassert vepsediktet mitt på skrytelisten (ha ha). Kanskje på tide å legge sommeren bak seg, og gå videre. Det er mye som skjer fremover også. Nå som sommerferien er over, starter skribentforeningen ULFF opp igjen. Og så har jeg begynt å glede meg til den boken som skulle trykke noen av diktene mine. Det er bare snakk om
et par dikt altså, men likevel. Jeg tror det kan bli veldig gøy!


Når man skal få noe på trykk, og spesielt i en bok, er det ikke fritt for at en tenker sitt om hva som kan gå galt. Ta sorgene på forskudd heter det. Eller stålsette seg. Ikke glede seg for tidlig. Jeg har vært borti noen litterære skuffelser. En bok som refererte til et av mine dikt, hadde "glemt" å ta med både navnet mitt og tittelen på diktet, de "bare" refererte til det. Det var en litt stygg sak, og jeg klagde selvsagt, men hva hjelper det når boka er utgitt. Jeg har fortalt om det et annet sted på bloggen min. Jeg fikk også en gang mellomnavnet mitt feilstavet i en avis, av en redaktør for noen år siden. Jaja, litt må en vel regne med. Men likevel; Det skal jo ikke forekomme.

Som jeg også har skrevet om tidligere på bloggen, har jeg hatt noen, og spesielt ett dikt som også har vært utsatt for ulovlig kopiering fra bloggere. Men jeg er helt sikker på at redaktøren av denne nye boken greier dette med glans. Hun har nok tenkt ut hvilke fallgruver som ikke er så smarte å havne i.
Jeg gleder meg stort til boken kommer ut :-)

Les gjerne flere av mine dikt på Gro Jeanette Nilsens diktsider




Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Det blir spennende! Vet du sånn ca når det blir utgivelse?

    SvarSlett
  2. Nei, til å begynne med var det snakk om rett over sommerferien, men det ble en utsettelse da noe uforutsett kom i veien, jeg tror det var snakk om at en av de som arbeider med saken hadde et uhell eller noe. Men sånn som jeg forsto det så var det egentlig like om hjørnet.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)