tirsdag 21. januar 2014

Flott kursweekend på Leangkollen i Asker, 2012.

Kurshelg med bløderforeningen på Leangkollen i Asker.
Som du kanskje har sett, kommer det av og til litt eldre poster på bloggen min, som jeg tilbakedaterer litt. Denne er intet unntak. Jeg forsøker å ikke gjøre slikt så mye, og det skjer kun i de tilfellene jeg mener det er relevant for bloggtemaene mine.
Det ble en flott kursweekend på Quality Hotel Leangkollen i Asker med bløderforeningen,  eller Foreningen for blødere i Norge (FBIN) som den egentlig heter, 20-22. oktober 2012.

Veldig moro å se igjen venninne «Lise», som jeg vanligvis ikke ser mer enn ca. hvert skuddår, og alle de andre.


Gro Jeanette Nilsen, på Leangkollen hotell i Asker.Jeg tenker i ettertid at det er mulig noen syntes jeg satt veldig mye og snakket med "Lise" på Leangkollen, men hun er en  venninne fra blødermiljøet som jeg har kjent i mange år, men som jeg ikke hadde sett på flere år. Jeg  ble veldig overrasket da hun dukket opp, ettersom jeg ikke hadde hørt noe om det. Hun bor langt unna, derfor ses vi ikke så ofte, som du kanskje skjønner.
Det ble uansett en veldig fin helg, gode foredrag og i det hele tatt... Da det var slutt på helgens festligheter, kjørte jeg "Lise" til Asker stasjon, før jeg selv satte kursen mot Oslo.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen




--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget?